Billede Credits: Pixabay

Hvad Tjener En Speditør?

24. February 2021

Går du og har en fremragende speditør gemt i dig, eller går du blot og overvejer, hvorvidt det kunne være noget for dig? Så er du sikkert meget interesseret i at høre, hvor meget man kan forvente at få i løn som speditør. Der er selvfølgelig ikke noget sikkert svar på dette, men herunder kan du få en god fornemmelse af, hvad du nogenlunde kan forvente.

Hvad tjener en speditør? En uddannet speditør tjener typisk et sted mellem 27.000 og 29.000 kroner som startløn. Dette beløb er dog inklusiv pension, tillæg og værdi af personalegoder. En speditørs løn vil ofte være meget afhængig af erfaring. Den gennemsnitlige speditør tjener 34.169 kroner om måneden, men dette er altså ikke lønnen for den nyuddannede, men et gennemsnit af samtlige lønninger i branchen.

Når du først er speditør, så har du rig mulighed for at gå på nye veje rent arbejdsmæssigt, men du kan også opleve en stor del af verden som speditør. Du kan for eksempel blive udstationeret rundt omkring i verden, her vælger man danskere at tage et ophold i USA eller Asien.

Du kan alternativt også prøve kræfter med rollen som transportkonsulent, hvor du beskæftiger dig med at sælge transport- og logistikløsninger.

Tak for støtten. Tak til Moodings for deres økonomiske bidrag til sidens tekst. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af boligindretning. Det årsagen til at Moodings får omtale i sidens tekst.