Billede Credits: Pixabay

Hvad Er Forskellen På Shipping Og Speditør? - Få Svaret Her

19. February 2021

Undrer du dig over hvad forskellen på shipping og en speditør er? Så får du her svaret af os. 

Hvad er forskellen på shipping og speditør? - Shipping er det en speditør laver, det vil sige det arbejde han er med til at udføre men shipping er en endnu større proces end bare det en speditør laver. 

Shipping er alt det der indgår i hele fragt processen, lige fra forsendelsen bliver pakket til forsendelsen når til dens slut destination, så når et firma har en pakke som de gerne vil have sendt, der går shipping processen i gang. 

Når et firma har en pakke der skal fragtes kan de kontakte en speditør som typisk sidder ved et shipping firma og så er det speditørens job at varetage denne forsendelse og sørger for at pakken bliver hentet af en fragtmand og hvis pakken skal igennem flere led, eksempelvis både med lastbil og skib er det også speditøren der sørger for at booke plads på et skib. 

Det vil sige at speditøren tager sig af alt det kommunikative og planlægger selve shippingen og sørger for at forsendelser når fra a til b, men selve processen kræver også fragtmænd og transport for at det kan lade sig gøre at shippe noget. 

Du læser teksten på netop denne artikel, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese avXperten. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af gennemsigtigt iPhone 11 cover. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese avXperten