Billede Credits: Pixabay

Hvor Lang Tid Tager Det At Blive Speditør? - Se Svaret Her

22. February 2021

Overvejer du at uddanne dig som speditør, men gerne vil vide hvor lang tid du skal forberede dig på at sætte af til uddannelsen. 

Så kan du læse med her, hvor vi blandt andet giver dig svaret på hvor lang tid en speditør uddannelse er. 

Hvor lang tid tager det at blive speditør? - Det tager to år at uddanne sig til speditør, hvor uddannelsen består i at man både arbejder ved en virksomhed som elev, men også at man har nogle uger hvor man er i skole, typisk omkring 7-9 uger hvor man modtager skoleundervisning. 

Når man uddanner sig til speditør så kan man 

For at kunne blive optaget på en speditør uddannelse, skal man have en gymnasial uddannelse i form af STX, HHX, HTX, EUX eller HF som man har færdiggjort.

Uddannelser kan tages på forskellig vis, hvor man enten tager uddannelserne på skoler, eller tager dem ved et skoleforløb ved en virksomhed. 

Det er dog kun de helt store shippingvirksomheder som tilbyder skoleforløb i selve virksomheden, men det er smart for mange da de både kan være elever i virksomheden og tage deres skolegang der, så man ikke behøver at rejse for at gå i skole.  

Tak for støtten. Tak til avXperten for deres økonomiske bidrag til dette tekstindlæg. Find et stort udvalg af produkter hos avXperten webshop, eksempelvis varmluft friture eller utallige andre gode varer. Herfra siger vi tusind tak.