Billede Credits: pixabay

Hvad Er Shipping Service? - Få Svaret Her

19. February 2021

Hvad er shipping service? - En shipping service er en virksomhed der søger for fragt af pakker, gods eller andet, ofte af et større omfang end når en privat person skal have en enkelt lille pakke fragtet. 

I bund og grund er en shipping service egentlig bare det man kalder for fragt, det vil sige alle ting der kan fragtes fra et sted til et andet men med en professionel service. 

Det er som regel et firma der har speditører ansat der søger for at finde transportmuligheder for forsendelser der skal fra en virksomhed og måske til en anden eller til en anden afdeling. 

Når man får noget fragtet med en shipping service tager de sig ofte af hele fragten, så de afhenter forsendelsen og bringer den helt til slutdestinationen også selv om der måske skal skiftes transportmiddel undervejs. 

Desuden står et shipping firma for at give dig et næsten præcist estimat på hvor lang tid forsendelsen er om at nå frem til slutdestinationen. 

Nogle forsendelser kan nøjes med at komme med en enkelt lastbil, hvor andre skal med flere, nogle skal med skib, andre skal med tog og nogle skal måske endda med fly, så det er en stor proces at få noget fragtet og der kan være mange led i en shipping service. 

Det indhold du læser i dette indlæg, er lavet med økonomisk support fra avXperten. Der kan du finde et sortiment fra mikrofon til pc. Det betyder at avXperten får et link i dette indlæg.