Billede Credits: pixabay

Hvad Kræver Det At Blive Speditør? - Sådan Bliver Du Speditør!

17. February 2021

Der er nok mange der slet ikke ved hvad en speditør er og derfor er det nok heller ikke så underliget at mange nok heller ikke ved hvordan man bliver speditør. 

Tror du at du går rundt med en lille speditør i maven og overvejer at begive dig ud i at blive speditør, så læs med her hvor vi fortæller dig hvad det kræver. 

Hvad kræver det at blive speditør? - For at blive speditør skal man typisk tage en uddannelse, hvor man starter som elev, hvilket man i speditionsbranchen kalder for en speditør eller shipping trainee. 

Det vil sige at man skal igennem et uddannelses forløb, som typisk foregår på skole forløb, men de største virksomheder indenfor shipping har måske endda deres egen uddannelse så du ikke behøver at forlade arbejdspladsen for at tage ud på en skole. 

Hvis man gerne vil være speditør skal man regne med at bruge meget tid ved telefonen og computeren, hvor man har rigtig meget kommunikation med kunder som har noget der skal fragtes, samt med transport virksomheder der kan fragte godset til det rigtige sted og indenfor en bestemt tidsramme. 

En speditør har til opgave at sørger for at kundens gods kommer med et fragt firma og bliver leveret som aftalt.